Tableta care promite sa detroneze iPad-ul

tableta lenovo yoga

tableta lenovo yogaLenovo isi anunta intrarea pe piata a noii sale tablete “Lenovo Yoga”, care ameninta locul de top detinut in prezent de iPad-urile de la Apple. Lansarea a avut loc pe data de 30 octombrie 2013. Noul gadget are un design foarte atractiv, este subtire, cu o autonomie a bateriei foarte satisfacatoare.

– Tableta va fi disponibila in 2 variante, cu ecran de 8 inchi, si cu ercran de 10,1 inchi. In conditia rularii filmelor High Definition, bateria va asigura o autonomie de 12 – 14 ore, sau chiar mai mult daca intensitatea luminii este setata la un nivel mai mic, sustine ambasadorul Lenovo Stephen Miller. Tableta dispune de baterii cilindrice de capacitate mare, asemanatoare celor integrate in laptopuri cu baterii extinse. In momentul de fata tabletele de top abia reusesc sa ramana in functiune undeva la 11 ore, lucru care ii asigura tabletei “Yoga” o notorietate demna de luat in seama, in randul utilizatorilor pretentiosi.

– “Yoga” dispune de un procesor MediaTek quad-core de 1,2Ghz. Ambele versiuni au rezolutia de 1280/800, sunt echipate cu camera frontala de 1,6Mpx si cea principala de 5Mpx, stocare interna de 32Gb cu posibilitatea extinderii acesteia printr-un card SD.

– Versiunea de 8 inchi va costa 249 usd, cantareste 400g, iar cea de 10,1 inchi va costa 299 usd si cantareste 603g. Aceasta va rula sistemul de operare android 4.2, si va fi disponibila in SUA incepand de saptamana viitoare. Compania Lenovo nu a anuntat disponibilitatea tabletei in restul tarilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>